Oletko ärsyttävä? Nämä tavat saavat lähipiirisi raivon partaalle!

Maiskutus, niiskutus, vaivihkainen nenänkaivelu... Usein ärsyttävä tapa pesiytyy hiljalleen, eikä lähipiiri välttämättä henno sanoa asiasta kasvotusten. Listasimme pilke silmäkulmassa ärsyttävimmät tavat.

Yritätkö vaivihkaa kaivaa nenääsi, mutta pelkäät että muut huomaavat? Ei hätää, kaltaisiasi on monia – ja kaivelusi huomataan aivan taatusti.

Listasimme kymmenen ikävää tapaa, jotka voivat saada lähipiirin raivon partaalle.

1. Purkan jauhaminen

Purkan äänekäs jauhaminen etenkin hiljaisessa huoneessa voi saada lähellä istuvat hermostumaan. Muista siis pitää suusi kiinni, kun puret purkkaa.

2. Nenän kaivaminen

Usko pois, kaikki huomaavat, jos yrität kaivaa nenääsi vaivihkaa. Myös nenän hierominen ja raaputtelu inhottavat – puhumattakaan siitä, että työnnät löydöksesi vielä suuhun!

3. Maiskutus

On vain yksi asia, joka on pahempi kuin maiskutus – maiskutus suu auki. Hyvät ruokailutavat ovat tärkeä osa yleissivistystä, joten jos olet maiskuttaja, opettele syömään suu kiinni.

4. Toisten puheen keskeyttäminen

Jos keskeytät toisen puhetta jatkuvasti kielit, että sinun asiasi ovat tärkeämpiä kuin toisten. Annat myös itsekeskeisen kuvan itsestäsi.

Mikäli tunnistat itsesi, opettele kuuntelemaan muita.Vietä vaikka muutama hiljaisempi päivä ja pyri keskittymään siihen, mitä sanottavaa toisilla ihmisillä on – saatat yllättyä, miten antoisaa se on!

5. Jalkovälin kaivelu

Mies, vaikka haarovälissäsi olisi mitä, ei sitä tarvitse kaivella julkisilla paikoilla.

6. Puhelimen räplääminen

Oletko älypuhelimesi uhri? Lounastunnit ja tapaamiset ystävien kesken saavat ikävän lisän, jos yksi keskustelijoista tarkastaa kaikki faktat Internetin hakukoneista tai lähettelee jatkuvasti tekstiviestejä. Jos tapaat ihmisiä kasvokkain, pyri myös viettämään heidän kanssaan häiriötöntä aikaa.

7. Kielikorun lonksuttelu hampaita pitkin

Olet hankkinut hienon kielikorun, jota on niin mukava napsutella hampaisiin – niinkö? Lähipiirisi on taatusti halkeamaisillaan raivosta.

8. Piereskely

Teit sen sitten vaivihkaa tai hyvänä vitsinä kunnolla paukauttaen, osoitat vain ja ainoastaan huonoa makua. Ja sinä, joka yrität tehdä sen huomaamatta – jos joku läsäyttäisi mädäntyneen kananmunan päin naamaasi, sinäkin varmaankin huomaisit sen?

9. Jalan nytkyttely

Istut tuolille, heität toisen jalan toisen päälle ja aloitat hytkytyskonsertin? Tiesitkö, että saatat samalla heiluttaa esimerkiksi ruokapöytää, toisen ihmisen tuolia tai muiden hermoja?

10. Toisen ihmisen puolesta vastaaminen ja kaikkitietävyys

Kysyikö joku tuttavaltasi hänen elämästään jotain, jonka sinäkin tiedät? Nyt ei olla koulussa, sinun ei tarvitse tietää kaikkea.

Siinä vaiheessa, kun huomaat kertovasi yksityiskohtia ystäväsi lomamatkasta hänen puolestaan tai väittelet hänen kanssaan siitä, milloin hän värjäsikään hiuksensa, voi kaikkitietävyytesi hermostuttaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja