Olavinlinnan karitsankyljykset, täytetyt porkkanat, siirappisipulit 14.6.2000

Toim.Pirkko Arstila

öljyssä marinoituja karitsankyljyksiä paistetaan kuumassa pannussa ja maustetaan salvialla, timjamilla ja kyntelillä. Tilkka punaviiniä. Lopuksi ripaus suolaa ja pippuria.

Täytetyt porkkanat

Suuria porkkanoita ripaus muskottia korintteja keitetty kananmunankeltuainen vähän siirappia suolaa, pippuria Keitä porkkanat kypsiksi. Halkaise. Koverra sisus. Soseuta se ja mausta. Täytä porkkanat ja paina puoliskot yhteen. Kuumenna samalla kun paistat kyljykset.

Siirappisipulit


Suuria sipuleita siirappia voita
Esikeitä sipulit vesitilkassa, jossa on siirappia ja voita. Kypsennä kuumassa pannussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja