Olavi Uusivirta paljastaa suurimman idolinsa: "Hän on tehnyt suuren vaikutuksen"

Tähdet, tähdet -ohjelmassa vieraileva Olavi Uusivirta kertoo vaikuttuneensa aikoinaan paljon Hectorin sekä David Bowien musiikista.

Tähdet, tähdet -ohjelma on laitettu tuoreella kaudella toden teolla uusiksi, sillä vanhat genrejaot on unohdettu ja jätetty menneisyyteen. Tällä kaudella tähtiartistit pääsevät näyttämään uusia puolia itsestään erilaisten teemojen kautta.

Ohjelman viidennessä suorassa lähetyksenä tähtiartistit pääsevät esittämään tribuutin omalle suosikkiartistilleen. 

Viidennen jakson vierailevana artistina nähdään Olavi Uusivirta. Muusikko esittää avausnumerossa oman versionsa Donna Summerin vuoden 1977 kappaleesta I Feel Love

Mert Otsamon upeaan kiiltonahkamaiseen luomukseen pukeutunut Uusivirta kertoo esityksen olevan tribuutin tribuutti, sillä hän haluaa omalla esityksellään osoittaa kunniaa erityisesti Kingston Wall -yhtyeen 1990-luvulla levyttämälle versiolle I Feel Love -kappaleesta. 

Kappale saattaa olla tuttu Uusivirran faneille hänen omilta keikoiltaankin. Uusivirta kertoo, että hän on yhtyeineen toisinaan upottanut osia Donna Summerin hitistä Reeperbahn-kappaleensa sisälle. 

– Se on sellainen, että siinä mitä vaan voi tapahtua, niin se on joskus ollut siinä. 

Uusivirta kertoo, että hänellä itsellään on ollut elämänsä aikana useita idoleita. Lapsena hän muistaa ihailleensa Hectoria, joka soi paljon lapsuudenkodissa. Kasvettuaan vähän vanhemmaksi erityisyys ja erikoisuus alkoi kiinnostaa tulevaa muusikkoa. 

– Ehkä voisi nimetä David Bowien myös esimerkkinä tämmöisestä joka on tehnyt aikoinaan suuren vaikutuksen, jonka eri vaiheiden musiikkia on tullut kuunneltua paljon. Se on tietty muuntautumiskyky, semmoinen laaja-alaisuus, monipuolisuus, joka on kyllä kiehtonut. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja