Oinaan vuosihoroskooppi 2014

Tutustu Oinas-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2014 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


OINAS 21.3.–19.4.

Rakkaus

Vuosi alkaa erittäin myönteisesti rakkausasioissa. Tunnet olevasi vastustamaton ja täynnä elämäniloa. Se auttaa sinua tutustumaan uusiin ihmisiin, ja intohimokin saattaa roihahtaa. Houkutuksia riittää, ja jos niitä ei pysty vastustamaan, voi seurauksena olla vakavia ongelmia parisuhteelle. Yritä kohdistaa intohimoiset tunteesi kumppaniisi, niin huomaat kaiken kaipaamasi löytyvän jo kotoa.

Sinkuilla intohimoiset tunteet voivat johtaa pysyvän kumppanin löytymiseen, sillä sopivia, mutta myös sopimattomia, ehdokkaita on runsaasti tarjolla.

Työ ja ura

Oinaat joutuvat tänä vuonna ponnistelemaan todella ankarasti, jos haluavat menestyä työssään. Sinulla onneksi riittää voimaa kohdata haasteet, ja voit olla todella tyytyväinen saavuttamiisi tuloksiin. Työnhaku ei välttämättä suju kovin hyvin, mutta jos olet päättäväinen, niin löydät kyllä sen mitä etsit.

Voit joutua työasioissa tärkeiden päätösten eteen, ja ne voivat muuttaa elämäsi suunnan kokonaan. Ennen kuin päätät mitään, mieti tarkkaan tilanteen plussa- ja miinuspuolet.

Toistuvat ja yksitoikkoiset tehtävät kyllästyttävät sinua, mutta nekin on tehtävä. Keskity jokaiseen tehtävääsi, niin voit samalla oppia ja saada uusia ideoita. Samalla saavutat myös esimiestesi luottamuksen.

Raha-asiat

Alkuvuonna sinulla on voimakas halu tuhlata turhuuksiin. Jollet yhtään jarruttele, voit menettää suuriakin summia rahaa. Kiusaukset voivat tuntua mahdottomilta vastustaa, mutta jos onnistut löytämään itsestäsi sellaista luonteenlujuutta, voit myöhemmin olla siitä todella kiitollinen.

Ole varovainen lainatessasi toisille rahaa, sillä se voi johtaa ongelmiin. Yritä vältellä itsekin hankintojen tekemistä velaksi.

Terveys

Ole tänä vuonna erityisen tarkkana mitä syöt. Tee muutenkin inventaario elämäntavoistasi. Ehkä sinulla on joitakin huonoja tapoja, joista kannattaisi hankkiutua kokonaan eroon.

Haaveet

Luovuutesi ja energisyytesi auttavat sinua tänä vuonna toteuttamaan unelmasi. Ne eivät kuitenkaan vielä riitä, vaan tärkeintä on, että unelmasi ovat realistisia ja toteuttamiskelpoisia.

Uuudenvuodenlupaus: Lupaa tänä vuonna pitää kukkaronnyörisi tiukalla. On parempi elää alkuvuosi hieman niukemmin kuin loppuvuosi kokonaan ilman rahaa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja