Mainos

Ohion kampusalueella tapahtunut hyökkäys ohi – yksi epäilty kuollut, kaksi pidätetty

2:13

Yhdysvalloissa Ohion yliopiston kampusalueella tapahtuneesta hyökkäyksestä epäillyistä ainakin yksi on kuollut, kertoo CNN. CNN viittaa viranomaisilta saatuihin tietoihin. 

Toisen yhdysvaltalaismedian mukaan kaksi muuta epäiltyä olisi otettu kiinni. Paikallinen tv-kanava WBNS kertoo, että surmansa saanut epäilty olisi ammuskelun sijasta ajanut autolla päin ihmisiä. 

Yhdysvaltalaisen uutiskanava NBC:n silminäkijätietojen mukaan ammuskelun sijasta yliopiston kampusalueella olisi hyökätty ihmisten kimppuun isolla veitsellä. Eräs oppilas on kuvaillut NBC.lle, että joku yritti myös ajaa ihmisten yli autolla. Viranomaiset ovat puhuneet ammuskelijasta ja medioille paikallaolijat ovat kertoneet kuulleensa myös ammuskelun ääniä. On siis yhä epäselvää miten hyökkäys tehtiin.

Hyökkäys tapahtui noin puolen päivän aikaan paikallista aikaa.

Ainakin kahdeksan ihmistä on toimitettu sairaalahoitoon Ohion yliopiston kampusalueella tapahtuneen ammuskelun jälkeen. Mediatietojen mukaan yksi haavoittuneista on kriittisessä tilassa. Jotkut mediat puhuvat yhdeksästä loukkaantuneesta.

Uutistoimisto AFP viittaa viranomaistietoihin, jonka mukaan kampusalue olisi jälleen turvallinen ja eristys purettu. 

Ohio State -yliopistossa opiskelee noin 60 000 ihmistä.  

Juttua muokattu klo 19:14: Lisätietojen mukaan kyseessä ei ehkä sittenkään ole ammuskelu, vaan hyökkäys veitsellä. Otsikkoa ja juttua muokattu. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.