Ohhoh! MM-kisoissa viritellään hurjaa draamaa – eksoottinen kiekkomaa ehti jo valahtaa epätoivon partaalle

Jääkiekon kevään MM-kisoissa Ranska ja Iso-Britannia ratkaisevat sarjapaikan kohtalon maanantain iltapäiväottelussa. Ranska takertui jo tiukasti jatkopaikkaan kiinni, mutta Iso-Britannia lähti virittelemään dramaattista käännettä.

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi – Saksa
Tiistaina 21.5. klo 13.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Ranska oli parhaimmillaan jo kolmen maalin (3-0) karkumatkalla, mutta toisen erän lopussa britit horjuttivat asetelmia.

Robert Downin ja Mike Hammondin osumien myötä puhuttiin yhtäkkiä maalin pelistä.

Kolmannessa erässä draama sen kuin kasvoi. Iso-Britannian ykkösketjun hyökkääjä Robert Farmer tasoitti pelin lukemiin 3-3.

Ottelun panokset ovat hurjat, sillä kamppailun voittaja säilyy A-sarjassa, ja häviäjä pelaa ensi vuonna B-tasolla.

Eksoottisimpiin kiekkomaihin kuuluva Iso-Britannia on tänä keväänä mukana korkeimmalla MM-kisatasolla ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1994.