Kanada tyrmäävänä maanantain MM-ottelussa – nouseeko vielä Leijonien ohi lohkovoittoon?

Kanada ei antanut mitään palaa Tanskalle jääkiekon MM-kisojen maanantain iltaottelussa. Kanada oli tylysti parempi lukemin 5-0.

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi – Saksa
Tiistaina 21.5. klo 13.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Mustapaitainen Kanadan joukkue ratkaisi pelin jo ensimmäisen erän avauskympillä, kun se takoi kolme maalia.

Lisää tuli vielä toisessa ja kolmannessa erässä, Buffalo Sabresin hyökkääjän Sam Reinhartin toimesta. Reinhart iski sekä Kanadan 4-0- että 5-0-maalit.

Päätöserässä Kanada antoi vielä peliaikaa sen turnauksen kolmannelle maalivahdille, Mackenzie Blackwoodille, joka korvasi erän puolessa välissä Carter Hartin.

Voiton myötä Kanadalla on nyt koossa 15 pistettä. Sen ero A-lohkon ykkösenä olevaan Suomeen on yksi piste.

Kanada voi nousta vielä lohkoykköseksi, mikäli Suomi häviää Saksalle ja Kanada itse voittaa päätösottelussa Yhdysvallat.

Leijonien ja Saksan välinen ottelu pelataan tiistaina Suomen aikaan kello 13.15. Kanada ja USA kohtaavat puolestaan illalla, kello 21.15.