Ogier yritti psyykata Latvalaa – "Hän ei ymmärtänyt pointtiani"

Ott Tänak joutui keskeyttämään auton savuttua runsaasti 1:46

Entisillä tallitoveruksilla Sebastien Ogierilla ja Jari-Matti Latvalalla on tiukka keskinäinen kamppailu Walesin MM-rallissa.

Videolla lauantain iltapäivän kisatapahtumia.

Ford-kuljettaja Ogier nousi kilpailun kärkeen lauantaina, kun hänen kanssaan maailmanmestaruudesta taistelevat Ott Tänak ja Thierry Neuville olivat ongelmissa. Tänak keskeytti teknisen vian vuoksi, ja Neuville putosi kauas kärjestä käytyään ojassa.

Ogier starttaa kilpailun päätöspäivään 4,4 sekunnin johdossa ennen Toyota-kuljettaja Latvalaa. Sunnuntaina ohjelmassa on viisi erikoiskoetta.

- Se on pieni yllätys, että olemme kärjessä. Olen todella pahoillani Ottin puolesta, sillä hän oli huimassa lennossa. Hän oli nopeampi kuin yksikään meistä muista kuljettajista, Ogier totesi saavuttuaan lauantain iltahuoltoon.

Ogier yritti lauantaina psyykata Latvalaa, jonka edellisestä voitosta on kulunut rutkasti aikaa.

- Jutustelin hieman hänen kanssaan ja sanoin hänelle, että ehkä hänen pitäisi ajatella valmistajien MM-pisteitä, koska ne ovat tärkeitä Toyotalle. Hän ei kuitenkaan ymmärtänyt pointtiani, Ogier naureskeli.

- Se oli toki vitsailua. Hän sanoi minulle, ettei hän ole voittanut puoleentoista vuoteen ja sen takia hän haluaa voittaa täällä, viisinkertainen maailmanmestari lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat