"Odotukset olivat korkealla" – Teemu Suninen taisteli parhaaksi Ford-kuskiksi

Ruotsin ralli päättyi Neuvillen juhliin 1:17

Teemu Suninen toi Ford Fiesta WRC:nsa Ruotsin rallin maaliin kisan kahdeksantena. Eroa kisan voittaneeseen Thierry Neuvilleen kertyi 2.52,2 minuuttia.

Viikonloppuun mahtui Sunisen osalta tapahtumia erikoiskokeilla, mutta ei kilpakumppanien tapaan. Ehjä ja uutuuttaan kiiltelevä auto oli osoitus tarkkaan valituista ajolinjoista.

Sunnuntain lenkillä Suninen ja kartanlukija Mikko Markkula kokeilivat vielä erilaisia säätöjä edellispäiviin verrattuna, ja ihastuivat parannuksiin välittömästi.

- Totuin uusiin säätöihin aamupäivän lenkillä. Pitoakin oli enemmän kuin oletin ja auton paraneminen tuntui hyvältä, Suninen kommentoi tiedotteessa.

Tuoreeltaan sijoitus tuntui pieneltä pettymykseltä Sunisesta, vaikka sijoitus osui tavoitehaarukkaan. Kaiken lisäksi Suninen oli paras Ford-kuljettaja lopputuloksissa, vaikka ajaakin tiimissä kaikista pienimmällä kokemuksella.

- Tarkoitus oli ajaa sijoista 5-8, ja siihen pystyttiin, joten tyytyväinen voi sikäli olla. Mutta ainahan sitä toivoisi, että vauhtia olisi ollut vähän enemmän. Kaksi ensimmäistä kisaa WRC-autolla menivät niin hyvin, että odotukset ehkä sen perusteella olivat korkealla.

Lue myös:

    Uusimmat