Oculus TV julkaistiin – vaikkapa Netflixiä voi katsella virtuaalitodellisuudessa

Oculuksen virtuaalitodellisuuslaseille suunnattu Oculus TV on nyt julkaistu. Palvelun avulla suoratoistopalveluiden katseleminen onnistuu virtuaalitodellisuudessa, kertoo Oculus blogissaan.

Oculus TV:n kuvaillaan olevan ikään kuin yksityinen, liikuteltava ja joustava elokuvateatteri, joka siirtää käyttäjänsä virtuaaliseen olohuoneeseen. Sen avulla esimerkiksi Netflixiä voi katsella valtavalta kuvaruudulta, joka tosielämässä vastaisi jopa 180 tuuman televisiota. Suosikkisarjojen etsiminen tapahtuu yksinkertaisella käyttöliittymällä, joka huomioi myös joidenkin palveluiden tarjoamat suorat lähetykset omassa kategoriassaan.

Heti Oculus TV:n julkaisussa palvelu tukee useita tunnettuja suoratoistopalveluita, kuten Netflixiä sekä Yhdysvalloissa suosittuja Showtimea ja Hulua. Lisää sisältöä on tulossa kesän ja syksyn aikana, Oculus tiedottaa.

Oculus TV tukee ainakin aluksi ainoastaan Oculus Go -virtuaalitodellisuuslaseja ja sovellus on nyt ladattavissa ilmaiseksi Oculus Store -kaupasta. Lisäksi sovellus löytyy tästä lähtien valmiiksi asennettuna kaikista uusista Oculus Go -laseista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja