Obama joutui koronakaranteeniin tyttärensä poikaystävän kanssa: Nuorukaisen majailu samassa taloudessa tuntuu myös ex-presidentin lompakossa

Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama on koronakaranteenissa perheensä, ja Malia-tyttärensä poikaystävän kanssa, kertoo Expressen.

Expressen pohjaa tietonsa Obaman haastatteluun Bill Simmonsin podcastissa.

Haastattelussa Obama kertoo, että Malian poikaystävä Rory Farquharson on britti eikä hän voinut palata kotiinsa viisumiongelmien vuoksi. Niinpä nuorukainen jäi asumaan toistaiseksi Obamien luo Washingtoniin.

– Aluksi en halunnut pitää hänestä, mutta hän vaikuttaa oikein hyvältä tyypiltä, Obama sanoo podcastissa.

Erityisesti yksi asia samassa taloudessa majailevassa nuoressa miehessä on pistänyt Obamalle silmään – ja lompakkoon.

– Nuoret miehet syövät paljon. Ruokalaskuni ovat nousseet noin 30 prosenttia, Obama vitsailee.

Obama kuvailee karanteeniaikaa oikein leppoisaksi ja lämminhenkiseksi. Hän nauttii, kun saa viettää aikaa vaimonsa Michellen sekä tyttäriensä Malian ja Sashan kanssa, jotka tavallisesti opiskelevat ja asuvat muualla.

– On siunaus, että heidän teini-ikänsä on ohi. He ovat tulleet takaisin kotiin ja rakastavat meitä taas ja haluavat viettää jälleen aikaa meidän kanssamme, Obama kertoo.

Artikkelin videolla Obama muistelee Oprahin haastattelussa oman kautensa kenties isointa skandaalia: "Minä ja Michelle vitsailemme siitä vieläkin".

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat