Mainos

Nyt voit ilmoittautua kohtaamaan elämäsi rakkauden – kirjoita maajussille!

Maajussille morsian alkaa jälleen – kirjoita maajussille! 0:20
Hae mukaan Maajussille morsian -ohjelmaan! Kirjoita maajussille!

Nyt voit ilmoittautua kohtaamaan elämäsi rakkauden. Hae mukaan Maajussille morsian -ohjelmaan ja kirjoita maajussille!

Kirjoita omin sanoin kirje sille maajussille, joka saa sydämesi sykkimään. Tuothan kirjeessäsi esiin persoonaasi ja elämääsi, monipuolinen kirje voi olla ratkaisevassa asemassa mielenkiinnon herättämisessä.

Kirjoita maajussille sähköisesti tämän lomakkeen kautta 2.4.2024 mennessä. 

Lomakkeen lopussa sinua pyydetään liittämään kuvasi sekä halutessasi videotervehdyksen.

Mikäli haluat sittenkin lähettää käsinkirjoitetun kirjeen, lähetä se 24.3.2024 mennessä osoitteeseen:
FremantleMedia Finland Oy/ Maajussille Morsian
Hämeentie 135 A
00560 Helsinki

Muista kertoa kirjeessäsi harrastuksistasi, työstäsi ja niistä asioista, joita itse pidät tärkeinä ja liitä mukaan myös kuvasi! Muistathan myös merkitä selvästi, kenelle maajusseista kirje on osoitettu. Mitä enemmän kerrot itsestäsi, sitä paremmat mahdollisuudet ovat siihen että maajussi valitsee juuri sinun kirjeesi. 

Mikäli lähetät kirjeen postin kautta, kirjaa lisäksi erilliselle lapulle tarkat yhteystietosi, kuten puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä kotiosoitteesi ja liitä se kirjeen mukaan. Saapuneet kirjeet avataan ennen maajusseille toimittamista.

Huomioithan, että kuvia ja kirjeitä, tai osia niistä, saatetaan käyttää ohjelman teossa tai ohjelman nettisivuilla. Kaikkien kirjeen kirjoittaneiden taustat tarkastetaan ennen kirjeiden toimittamista. Kirjeiden kirjoittajien tulee olla täysi-ikäisiä. Henkilö- ja yhteystietoja käsitellään henkilötietolain mukaan.

Osallistujahaun tietosuojaselosteen löydät täältä. Huomaa, että MTV tekee yhteistyötä ulkopuolisen tuotantoyhtiön kanssa, joka vastaanottaa ja käsittelee henkilötietoja, joita kerätään osallistujahaussa. Tuotantoyhtiö vastaa henkilötietojen käsittelystä ja siitä kertomisesta omalta osaltaan. Ohjelman tuottaa MTV:lle FremantleMedia Finland.

Maajussille morsian -sarjan 17. tuotantokausi ja Maajussille morsian: Kaikki tarinat -sarjan toinen tuotantokausi esitetään MTV:llä syksyllä 2024. Maajussille morsian -esittelyjakso MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla keskiviikkona 14.2. klo 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat