NYT: Trumpin erottama ex-kampanjapäällikkö sairaalahoidossa – oli aseistettuna kotonaan ja uhkasi vahingoittaa itseään

Trumpin entinen kampanjapäällikkö Brad Parscale on sairaalahoidossa uhattuaan satuttaa itseään. Tilanne sattui eilen hieman ennen kello neljää paikallista aikaa. Asiasta uutisoi New York Times.

Brad Parscalen vaimo soitti tilanteessa poliisit miehen kotiin, Floridaan. Viranomaisten mukaan vaimo kertoi miehellä olevan hallussaan aseita ja hän oli uhannut satuttaa itseään.

Tilanne sattui Parscalen kodin edustalla, jonka hän oli ostanut viime vuonna.  

– Kun viranomaiset saapuivat paikalle, he keskustelivat ilmoittajan (vaimon) kanssa, joka kertoi hänen aviomiehensä olevan aseistettu. Hänellä oli pääsy moneen aseeseen talon sisällä ja hän uhkasi vahingoittaa itseään, Fort Lauderdalen poliisilaitos kertoi lausunnossaan.

Viranomaiset neuvottelivat Parscalen kanssa ja tilanne päättyi siihen, että mies poistui turvallisesti talon sisältä.

Korvattiin tehtävästään heinäkuussa

Parscale korvattiin kampanjapäällikön tehtävässä heinäkuussa, kun Trump oli valittanut, kuinka mies käyttää kampanjarahoitusta. Trumpin kannatus laski julkisissa ja yksityisissä kyselyissä Parscalen tehtävän aikana. Syyksi on arvioitu Trumpin tapaa hoitaa koronaviruspandemiaa Yhdysvalloissa.

Parscale on pysynyt edelleen kritiikin kohteena Trumpin vaalikampanjaan liittyen. Tällä hetkellä hän avustaa kampanjassa pääosin verkossa tapahtuvassa varojen keräämisessä ja verkkomainonnassa. 

Trumpin kampanjapäällikön tiedottaja ilmaisi tukensa Parscalea ja hänen perhettä kohtaan.

– Brad Parscale on osa perhettämme ja me kaikki rakastamme häntä. Olemme valmiita tukemaan häntä ja hänen perhettään millä tavoin tahansa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja