Nyt se on virallista! Jenni Vartiainen lähtee festarikiertueelle ja julkaisee uuden singlen

Artisti Jenni Vartiainen palaa tänä kesänä keikkalavoille. 

Artisti Jenni Vartiainen julkaisee uuden singlensä Lanka 10. marraskuuta. Sinkun julkaisun myötä hän tekee ensi kesänä kymmenen keikan festarikiertueen. Festivaalikiertue alkaa 28. kesäkuuta Provinssista, Seinäjoelta. 

Edellisen kerran hänet on nähty festareilla kesällä 2018. 

Vartiainen on tehnyt Lanka-singlensä yhdessä luottotuottajansa Jukka Immosen ja Tiina Vainikaisen kanssa. Lanka on ensimmäinen kappalejulkaisu tulevalta viidenneltä albumilta. 

- Kappale sai alkunsa New Yorkissa kesällä 2020, aikana jolloin maailmassa vallitsi epätietoisuus ja meillä oli pieni lapsi keskellä sitä kaikkea. Välimatkasta huolimatta tuntui, että tämän laulun myötä palasin juurilleni. Nyt olen takaisin Suomessa ja tulevana kesänä palaan myös festarilavoille viiden vuoden tauon jälkeen! Parasta tässä kaikessa on päästä jakamaan vuosien aikana syntyneet laulut ja uusi livesetti yleisön kanssa. On ollut jo ikävä, en voisi olla onnellisempi, Vartiainen kertoo tiedotteessa. 

Vartiainen jäi tauolle loppuunmyydyn Hartwall Arena -konserttinsa jälkeen syksyllä 2018. 

Hän on julkaissut uransa aikana neljä salbumia: Ihmisten edessä, Seili, Terra ja Monologi. Niitä on myyty yli 400 tuhatta kappaletta. Vartiaisen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa hitit Missä muruseni on, Ihmisten edessä, Minä sinua vaan, Väärään suuntaan ja Turvasana.

Syksyllä 2022 Vartiainen oli mukana Mestarit-kiertueella yhdessä Kaija Koon, Ellinooran ja Vesalan  kanssa. 

Vartiainen on asunut viime vuodet New Yorkissa miehensä ja kahden lapsensa kanssa. Hän seurusteli aiemmin Immosen kanssa. 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat