Jäiset tiet piinasivat Uudellamaalla: Öljyrekka kaatui Vihdissä, Kehä III:lla makasi rekka ojassa ja liikenne seisahtui kokonaan

Viikko alkaa vaihtelevassa säässä – pohjoisessa voi esiintyä jopa vaarallisen voimakasta tuulta 4:30
Viikko alkaa vaihtelevassa säässä – pohjoisessa voi esiintyä jopa vaarallisen voimakasta tuulta

Viikko on alkanut monin paikoin liukkaasti. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella riitti yön ja aamun aikana pelastustehtäviä.

Öljyrekka kaatui aamulla kyljelleen Vihdissä Uudellamaalla.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen mukaan onnettomuudesta ei aiheutunut henkilövahinkoja, eikä öljyä päässyt vuotamaan maastoon.

Kuorma-auto makasi kyljellään useita tunteja ennen kuin sitä päästiin nostamaan hieman ennen kello neljää iltapäivällä.  Auton öljysäiliöt piti ennen nostamista tyhjentää toiseen autoon.

Onnettomuus tapahtui Ratatiellä aamukuuden jälkeen.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Auto liukasteli ulos valtatie 1:llä

 Pian ojaan katuneen rekan nostotöiden jälkeen Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tiedotti Twitterissä, että valtatie 1:llä hieman ennen kehä II:sta on tapahtunut liikenneonnettomuus.

Pelastuslaitoksen mukaan auton ulosajossa ei aiheutunut vaurioita tai henkilövahinkoja. Pienen liikenneonnettomuuden syynä oli tien liukkaus. 

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Kehä III:lla rekka kaatui ojaan

Espoossa Kehä III:lla yöllä ojaan ajaneen rekan nostotyöt päättyivät aikaisin aamulla. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tiedotti asiasta Twitterissä.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Liikenne Kehä III:lla pysäytettiin aamuyöllä pariksi tunniksi kokonaan Mynttilän liittymän ja Espoon keskuksen välillä rekan nostotöiden ajaksi. Työt saatiin valmiiksi ja liikenne jälleen kulkemaan onnettomuuspaikalla aamuviiden aikaan.

Pelastuslaitokselta ei osattu maanantaina sanoa, mistä syystä rekka oli ojaan ajautunut. Päivystävä palomestari kuitenkin totesi, että ajokeli oli onnettomuushetkellä huono ja tie liukas.

Ilmatieteen laitos varoittaa liukkaasta ajokelistä

Autoilijoiden on syytä olla liikkeellä varoen myös alkavalla viikolla. Luvassa on niin liukkautta, myrskytuulia kuin lumisateitakin, kerrottiin Ilmatieteen laitokselta sunnuntaina.

Maanantaina ajokeli on ollut huono Lapin pohjoispuoliskolla sekä Ahvenanmaalla.

Jalankulkijoita varoitettiin myös liukkaudesta maanantaina Etelä- ja Länsi-Suomessa.

Tiistaina sää pakastuu ennusteen mukaan väliaikaisesti ja ajokelikin pysyy kelvollisena pohjoisinta Lappia lukuun ottamatta.

Juttua muokattu 17.1. kello 8.28: Lisätty tieto kaatuneesta öljyrekasta.

Lue myös:

    Uusimmat