Nyt riitti! Petteri Sihvonen vaatii potkuja SM-liigassa – "Ei enää mitään jäljellä"

Petteri Sihvonen vaati potkuja Pelicansin Tommi Niemelälle Liigaviikossa – ”Ei mitään jäljellä” 10:45
Petteri Sihvonen vaati potkuja Pelicansin Tommi Niemelälle Liigaviikossa – "Ei mitään jäljellä."

MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen vaatii potkuja Pelicansin päävalmentajalle Tommi Niemelälle tuoreessa Liigaviikko-ohjelmassa. 

Pelicans on rämpinyt SM-liigassa pahasti alkukaudella. Viime keväänä Niemelän komennossa hopealle yltänyt, mutta pelaajistoltaan paljon muuttunut lahtelaisnippu on kerännyt 18 ottelusta vain kuusi voittoa, ja on sarjassa kolmanneksi viimeisenä. 

MTV Urheilun tietojen mukaan seurajohto on jo keskustellut Niemelän asemasta, ja keskiviikkoiltana Pelicansin joukkue ja seurajohtoa kokoontui sen kotihallille. Pelaajistolta tai Niemelältä ei irronnut kommentteja kokoontumisen syystä tai sisällöstä. 

Asiantuntija Sihvonen on nyt nähnyt tarpeeksi. Hän vaatii potkuja Niemelälle, joka on Iltalehden tietojen mukaan siirtymässä ensi kaudella Ilveksen päävalmentajaksi. 

Sihvonen ei näe, että Pelicansin kurssi enää oikenisi Niemelän alaisuudessa.

– Ei ole enää mitään jäljellä siitä, mitä on Pelicansin peli, Sihvonen lataa verraten aiempiin kausiin. 

Miten Sihvonen perustelee vaatimuksensa? Entä mitä mieltä hän oli Pelicansin erikoisesta kokoontumisesta keskiviikkoiltana? Se selviää yllä olevalta videolta, jossa on esillä myös suorastaan kammottavia näytteitä Pelicansin pelaamisesta. Alla puolestaan Liigaviikon jakso kokonaisuudessaan – siinä puhetta myös Risto Dufvasta ja liigajoukkueiden maaliodottamista. 

Liigaviikko: Tylyt terveiset Lahden Pelicansin suuntaan – mitä maaliodottama kertoo otteluista? 18:08
Liigaviikko: Tylyt terveiset Lahden Pelicansin suuntaan – mitä maaliodottama kertoo otteluista?

Lue myös:

    Uusimmat