Nyt puhuu Meghanin isä – näin Thomas Markle kommentoi Meghanin ja Harryn päätöstä

0:56
Harry ja Meghan vetäytyvät kuninkaallisista tehtävistään

US Magazinen mukaan Meghanin isä Thomas Markle sanoi olevansa pettynyt Sussexin herttuaparin päätökseen.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat Britannian kuohumaan pudotettuaan keskiviikkona todellisen uutispommin. Sussexin herttuapari ilmoitti Instagram-tilillään vetäytyvänsä taka-alalle kuninkaallisista tehtävistään.

BBC:n hovilähteiden mukaan pariskunta ei ollut keskustellut päätöksestään kuningatar Elisabetin, prinssi Charlesin tai prinssi Williamin kanssa. Hovissa on asian tultua julki vallinnut BBC:n mukaan pettynyt tunnelma, vaikka lausuntoja kuninkaallinen perhe ei ole vielä julkisuuteen antanut.

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle sen sijaan avasi US Magazinen mukaan sanallisen arkkunsa torstaina.

– Sanon yksinkertaisesti, että olen pettynyt, 74-vuotias Markle kommentoi lehden mukaan tyttärensä perheen viimeisintä käännettä.

Meghanin ja hänen isänsä välit ovat olleet jonkun aikaa poikki. Isän ja tyttären välit alkoivat viiletä sen jälkeen, kun Markle jäi kiinni paparazzikuvien lavastamisesta juuri ennen Meghanin ja Harryn häitä. Kohun seurauksena Markle jättäytyi pois häistä ja Meghanin saattoi hänen sijaansa alttarille prinssi Charles.

Viimeinen niitti oli, kun Markle luovutti medialle henkilökohtaisen kirjeen, jonka Meghan oli kirjoittanut hänelle.

Thomas Markle ei ole myöskään tavannut prinssi Harrya tai lapsenlastaan Archieta kertaakaan. Hän tilitti syksyllä lehdistölle, ettei Meghan ole lähettänyt hänelle edes kuvaa pienokaisesta.

– Haluaisin, että he lähettäisivät minulle kuvan Archiesta, jotta voisin kehystää sen ja laittaa seinälle Meghanin kuvan viereen. Eikö jokainen isoisä halua sitä? Haluaisin tietää, onko hänellä kuuluisa Marklen suvun nenä, Markle vuodatti.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja