Nyt puhuu Janne Katajalta hometalon ostanut opettajatar

Hometalon ostanut Veera Kannosto joutui muuttamaan tyttäriensä kanssa Janne Katajan kotiin.

Riihimäellä yläasteen erityisluokan opettajana työskentelevä Veera Kannosto, 33, huokaa syvään, kun hän kertoo Janne Katajalta ostamastaan hometalosta.

– Olen remontoinut ison talon, jonka Janne ja Ulla ostivat minulta. Ehdotin vaihtokauppaa, koska halusin muuttaa pienempään ja vanhaan taloon, Veera Kannosto kertoo Viihdeuutisille.

Veera osti puolestaan Janne Katajalta tämän vanhan kodin ja oli muuttamassa tyttäriensä kanssa taloon, kun ikävä yllätys paljastui.

– Purimme viimeistä muuttolaatikkoa, jolloin rakennusvirhe paljastui ja vettä alkoi tulla paneelien välistä. Olemme Jannen kanssa hyviä ystäviä. Avasimme pari paneelia ja huomasimme, että siellä oli litimärät villat ja kattotuolit olivat mätiä.

Selvisi, että vesi on hautunut sisäkaton sisällä yli 10 vuotta.

– Muutimme sitten evakkoon remontomaani taloon, jonka siis myin Jannelle. Siellä nukun Jannen lasten kerrossängyssä tyttärieni kanssa.

Korvauksista ei ole tietoa. Janne ehti asua kaksi vuotta Veeralle myymässään talossa.

– Tässä kohtaa ei voi kuin vääntää vitsiä. Mietin, että tulipahan tehtyä asuntokaupat. Vakuutus ei korvaa mitään, kun haitta on alkanut niin kauan sitten.

Jannelle Riihimäellä on ollut kaksi merkityksellistä taloa. Se jonka hän osti Veeralta ja hometaloksi paljastunut entinen kotinsa. Ystävykset eivät kuitenkaan riitaantuneet tapauksen johdosta.

– Olemme Jannen kanssa hyviä ystäviä. Janne on maailman kiltein ja sydämellisin ihminen, joten varmasti ystävyys ei lopu Jannen kanssa.

Jannen hometalokaupasta kertoi ensimmäisenä 7 päivää -lehti.

Janne Kataja juontaa Teräspallit -ohjelmaa perjantaisin kello 21:30 Subilla.

Lisää ohjelmasta täältä.

(MTV3-JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat