Nyt on nostalginen videopätkä! Macaulay Culkin palaa Yksin kotona -rooliinsa

1:22
VIDEO: Macaulay Culkin näyttelee Yksin kotona -kohtauksia Googlen mainoksissa

Kahta ensimmäistä Yksin kotona -elokuvaa tähdittänyt Macaulay Culkin palaa vanhaan rooliinsa Googlen uudessa mainoksessa.

Macaulay Culkin tekee paluun Yksin kotona -elokuvan hittirooliinsa. Culkin näyttelee elokuvan ikonisia kohtauksia uudelleen Googlen mainoksessa.

Googlen Home Assistant -laitetta mainostavassa mainoksessa Culkin leikkii peilin edessä, kuten klassikkoelokuvassa aikanaan. Lisäksi hän tekee ikonisen pitsantilauskohtauksen uudelleen, tällä kertaa vain Googlen avustuksella.

Mainokseen on yhdistelty saumattomasti lyhyitä pätkiä myös Chris Columbuksen alkuperäisestä elokuvasta. Muun muassa toista elokuvan varkaista näytelleen Joe Pescin yksi repliikki kuullaan mainoksen lopulla. Nostalgia on purrut ihmisiin, sillä minuutin pituista pätkää on katsottu YouTubessa alle vuorokaudessa jo yli viisi miljoonaa kertaa. Koko mainoksen voit katsoa täältä.

Culkin kävi syvällä pohjalla, kun 90-luvun suosio ei enää seurannut miestä 2000-luvulla. Näyttelijä kärsi huumeriippuvuudesta ja kuvattiin useaan otteeseen riutuneen näköisenä. Sittemmin Culkin on palannut julkisuuteen ja saanut elämänsä jälleen raiteilleen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja