Nyt on draamaa! Barcelonaan yhdistetty Antoine Griezmann ei totellut nykyseuran määräystä – tuloksena rangaistus ja kiusallinen temppu

Atletico Madridin tähtipelaaja Antoine Griezmann ei ilmaantunut harjoituksiin, vaikka seura oli näin määrännyt, kertovat ruotsalaislehti Aftonbladet sekä espanjalainen AS.

Atletico ei pitänyt huhuista, joiden mukaan Griezmann olisi neuvotellut Barcelonan kanssa sopimuksesta kesken viime kauden ja tehnyt esisopimuksen maaliskuussa ennen Juventus-ottelua.

Tämän takia seura julkaisi tiedotteen, jossa se soimi FC Barcelonaa tähtipelaajansa hankkimisyrityksestä. Samassa tekstissä seura käski ranskalaispelaajansa sunnuntain harjoituksiin harjoitusleirin alkamisen takia.

Griezmann ei kuitenkaan totellut, vaan jätti saapumatta harjoituksiin.

AS:n mukaan Atletico lätkäisi Griezmannille 3000-5000 euron sakot rangaistuksena. Griezmann joutuu maksamaan saman verran jokaisena päivänä, jotka hän on poissa.

Entistä kiusallisemmaksi tilanteen tekee se, että Atletico on antanut jo uudelle hankinnalleen, Joao Felixille, Griezmannin käyttämän pelinumeron seitsemän. 


 

Lue myös:

    Uusimmat