Nyt oli tyyliä! Jori Lehterä napautti näyttävän kuvion päätteeksi – "Ojamäki ja Tanus ovat saaneet uudet mailat"

Tappara löi tärkeät alkutahdit – Jori Lehterä tasoitti yhteismaalit 0:53
Tappara löi tärkeät alkutahdit – Jori Lehterä tasoitti yhteismaalit

Tappara johtaa Luulajaa CHL:n puolivälierien toisessa osaottelussa kahden erän jälkeen 2–1. Yhteismaalit ovat päätöserään lähdettäessä tasan 4–4.

Kotikentällä pelaava Tappara johti ottelua jo 2–0 Jori Lehterän ja Veli-Matti Savinaisen osumilla. Erän lopulla Röglen hyökkääjä Adam Enström kavensi pelin ja tasoitti yhteismaalit.

Tapparan maaleista ensimmäinen oli kaunista katsottavaa. Niko Ojamäki ja Kristian Tanus tarjoilivat Lehterälle paikan, jonka tämä hyödynsi ja yllätti hölmistyneen Rögle-puolustuksen.

– Ihan hyvin tarjoilu pelaa. Ojamäki ja Tanus ovat saaneet uudet mailat, Lehterä kiitteli kaksikkoa C Moren haastattelussa erätauolla.

Katso Lehterän osuma artikkelin videolta. Alapuolella Veli-Matti Savinaisen 2–0-maali.

Tappara tarttui jatkopaikkaan Veli-Matti Savinaisen 2–0-maalilla 0:59