Mainos

Nyt löytyi överein muumimukipaketti! Hinta 13 500 euroa

Huuto.netin käyttäjä myy Muumi-keräilijän unelmaa. Setissä on harvinaisia Muumi-aiheisia mukeja muun muassa 1990-luvulta. 

Huuto.netin käyttäjät susa1980 myy monen Muumi-keräilijän unelmaa. Haaveella tosin on hintansa: "lähes täydellinen vanhempien muumimukien kokoelma" maksaa 13 500 euroa. Huudon minimikorotuskin on 500 euroa.

– Mielestäni tästä puuttuu vanhoista mukeista vain vihreä sarjakuvamuki sekä sitten niitä aivan viime vuosien mukia mitä nyt varmasti saa vielä kaupasta tai halvalla jostain, myyjä kirjoittaa ilmoituksessaan.

Setissä on harvinaisia Muumi-aiheisia mukeja muun muassa 1990-luvulta. Kokoelma on hinnastaan huolimatta herättänyt kiinnostusta ulkomaita myöten: eräs kommentoija kertoo asuvansa Norjassa ja pohtivansa, miten mukit saisi kuljetettua sinne. Toinen tiedustelu on tullut Ruotsista.

– No onpa komea kokoelma... Saanko kysyä, oletko aikanaan pikkuhiljaa kerännyt nuo itse, eräs kysyjä utelee.

– Eikö olekin! Pikkuhiljaa olen kerännyt muki kerrallaan, myyjä kertoo.

Ilmoituksessa luvattiin aiemmin, että mukeja voi mahdollisesti ostaa huutoajan päätyttyä yksitellen. Tämä tarjous ei enää ole voimassa.

– Vielä tännekin tiedoksi, että mukeista on tarjottu jo tuo 12 500 eli nämä mukit eivät tule enää yksittäin myyntiin, susa1980 kirjoittaa.

Äänestys

Ostaisitko kyseisen mukisetin?

Kyllä

En

Ostaisitko kyseisen mukisetin?

Kyllä 14%

En 86%

14%
86%
ääniä 1283 kpl

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.