Nyt Alonso ja Massa puhuvat ohituskohustaan

Ferrari-kuljettajat Felipe Massa ja Fernando Alonso vakuuttavat, että heidän välinsä ovat Kiinan GP:n ohituskohusta huolimatta yhä lämpimät.

Alonson Massasta Kiinan GP:n varikkotien mutkassa suorittama ohitus on puhuttanut paljon. Mediassa tallitoverusten välille on viritelty riitaa, mutta kaksikko pitää moisia puheita täysin perättöminä.

- Kuten usein tapahtuu, niin tälläkin kertaa joku haluaa aiheuttaa hämminkiä. Tilanne minun ja Fernandon välillä on pysynyt ennallaan. Tämä ohitustilanne ei sitä varmasti muuta, kertoi Massa Ferrarin kotisivuilla.

- Selitin jo kilpailun jälkeen tapahtumien kulun. Mielestäni on turha tehdä sitä uudestaan, mutta kaikki eivät selvästikään halua ymmärtää asiaa, jatkoi Massa.

Myös Alonso suhtautui kriittisesti väitteisiin välirikosta Massan kanssa.

- Olen todella yllättynyt näistä väitteistä. Tämä välikohtaus nostattaa kohua vain siitä syystä, että se tapahtui tallitoverien välillä. Jos toinen auto olisi ollut väriltään vihreä tai harmaa, niin kehuisimme nyt kaikki loistavaa ohitusliikettä. Sen sijaan haaskaamme aikaa tähän polemiikkiin, tuhahti Alonso.

Espanjalainen vakuuttaa, että ulkopuolisten kehittämä kohu ei vaikuta tilanteeseen tallin sisällä.

- Radalla käydyt taistelut eivät kehitä ongelmia tallin sisällä. Tiedän tämän kokemuksesta. Jos joku haluaa hössöttää asiasta, niin se ei pilaa Ferrarin yhteishenkeä, vakuutti Alonso.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat