Nyrkkeilyn superottelu uusiksi? Floyd Mayweather lataa Conor McGregorille: "Hän puhui sellaista paskaa, että tämä ei ole vielä ohi"

UFC-kaaos: Mestari Nurmagomedov ja McGregor talutettiin ulos 0:35

Nyrkkeilylegenda Floyd Mayweather tahtoo revanssia UFC-tähti Conor McGregorista. Hän kertoi TMZ:lle, että aikoo antaa irlantilaiselle uusintaottelun sen jälkeen, kun hän on otellut McGregorin voittanutta Habib Nurmagomedovia vastaan. 

Videolla kuvavideo McGregorin ja Nurmagomedovin kohtaamisesta.

Mayweather ja McGregor kohtasivat nyrkkeilykehässä viime vuoden elokuussa. Yhdysvaltalainen Mayweather voitti ottelun teknisellä tyrmäyksellä 10. erässä. 

– McGregor puhui sellaista paskaa, että tämä ei ole vielä ohi. Minun ja Habibin kohtaamisen jälkeen nousen kehään McGregorin kanssa, Mayweather sanoi.

Mayweather oli aikaisemmin hyväksynyt Nurmagomedovin haasteen ja hän aikoo otella venäläistä vastaan lähitulevaisuudessa, sillä yhdysvaltalaisen mukaan ottelu tuottaisi hulluja summia. 

Hän uskoo tienaavansa 9-lukuisen summan ottelusta Nurmagomedovia vastaan. Uusintaottelu McGregoria vastaan voisi olla yhtä menestyksekäs. 

– Olen valmis nousemaan kehään ja hoitamaan homman loppuun. Minä ja McGregor olimme erittäin viihdyttäviä. Annoin yleisölle sen, jota he tulivat katsomaan, Mayweather sanoo. 

Mayweather toteaa myös, että hänen ottelunsa UFC-tähtiä vastaan auttaa MMA-urheilua. Omien sanojensa mukaan hän auttaa pitämään taistelu-urheilua elossa. 

Lue myös:

    Uusimmat