Mainos

Nuorukaiset pettyivät – Hannu Mannisella toisenlaiset tunnelmat

Eero Hirvonen pettyi Pyeongchangin yhdistetyn normaalimäen kuudenteen ja Ilkka Herola kahdeksanteen tilaan. Kokenut Hannu Manninen oli nuorukaisten jälkeen kolmanneksi paras suomalainen oltuaan tuloksissa 23:s.

Manninen oli tyytyväinen.

– Mukavaa oli. Hyvä fiilis oli koko päivän. Huipentui tietysti tähän hiihtoon. Täällä heti lähdöstä hiihto tuntui hyvälle ja oli kyllä mahtava fiilis hiihtää. Koko ajan oli semmoinen tappamisen meininki tuolla ladulla, hän summasi.

Manninen oli ladulla kovassa vedossa epäonnistuneen mäkileiskautuksensa jälkeen.

– Tommoiselta sijalta, kun mäen jälkeen lähtee, niin kyllä siinä tarvitaan taistelumieltä, että saa tsempin päälle, hän sanoi.

Manninen usko, että voisi pärjätä mäessä paremminkin.

– Mäessä on vielä hakemista sen hyvän tasaisuuden kanssa. Eilen harjoituksissa ensimmäinen hyppy oli hyvä, kun sai ne pienet jutut kohdilleen. Isossa mäessä pyritään toistamaan rentoa hyppäämistä, niin sitä kautta tulee ne tarvittavat metrit.

Mannisen mukaan hänen osallistumisensa suurmäen kisaan tai joukkuekisaan ei kuitenkaan ole varmaa.

– Me ollaan sovittu ennen kisoja, että me karsitaan joka kerta joka kisaan harjoituksissa kahdella hypyllä Artun, Leevin ja minun kesken siihen kisaan. Mutta kyllä tämä tuo varmuutta, että kunto on hyvä hiihtoladulla. Kun mäen saa kohdilleen, ei ole mitään ongelmaa enää sen suhteen, Manninen paljasti.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja