Nuorukaiset löivät 80-vuotiasta vasaralla kasvoihin Vantaalla, potkivat toista maassa makaavaa vanhusta – poliisilla aavistus tekijöistä

Poliisilla on aavistus kahta vanhusta Vantaalla pahoinpidelleestä kaksikosta.

Kaksi nuorukaista yritti ryöstää noin 80-vuotiaan naisen Vantaan Myyrmäessä viikko sitten sunnuntaina. Kun miehet jäivät ilman saalista, he löivät ja potkivat maassa makaavaa naista.

Samassa rytäkässä pahoinpideltiin apuun rientänyttä, noin 80-vuotiasta miestä. Miestä lyötiin vasaralla kasvoihin. Välikohtaus sattui Uomatiellä.

Poliisi kertoi tapauksen jälkeen, että tekijät ovat karkuteillä, eikä heidän henkilöllisyyksistään ole tietoa.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Minkkinen Itä-Uudenmaan poliisista kertoo nyt, että poliisilla on nyt aavistus tekijöistä.

– Meillä on tiettyjä epäiltyjä. Sellaisia henkilöitä, jotka mahdollisesti liittyvät tähän.

Vihjeet ja valvontakamerat apuna

Poliisi on saanut selviteltyä asiaa muun muassa valvontakamerakuvien ja yleisövihjeiden perusteella. Henkilöitä ei kuitenkaan ole vielä otettu kiinni.

– Täytyy vielä selvittää asioita, jotta voimme varmuudella sanoa, liittyvätkö nämä henkilöt tähän. Tietynlaista näyttöä vaaditaan.

Minkkisen mukaan vasaraniskun uhriksi joutunut miehen vointi on tällähetkellä hyvä siitä huolimatta, että isku tuli kasvoihin.

– Vammat jäivät pieniksi.

Poliisi tutkii asiaa kahtena törkeänä ryöstön yrityksenä.

Lue myös:

    Uusimmat