Mainos

Nuorukainen löytyi uima-altaasta – jo kolmas reppumatkailijan kuolema samalla saarella

Brittinuorukainen on löydetty kuolleena hotellin uima-altaasta pieneltä Koh Taon saarelta Thaimaassa.

Kyseessä on sama pieni lomasaari, jossa kaksi brittiläistä reppumatkailijaa hakattiin kuoliaaksi vuonna 2014.

Perjantaina kuolleen 27-vuotiaan Luke Millerin kuolinsyytä ei vielä tiedetä. Ruumis on viety tutkittavaksi. Tapauksesta kertoo muun muassa brittilehti The Telegraph.

Miller lensi Thaimaahan joulukuun 22. päivänä viettämään ”elämänsä lomaa”. Hän julkaisi sosiaalisessa mediassa useita kuvia lomaltaan ennen kuolemaansa.

Tapaukset ovat herättäneet Britanniassa huolta ja epäilyjä Thaimaan turvallisuudesta.

Kyseisillä tapauksilla on myös sattumalta yhtymäkohtia. Vuonna 2014 Koh Taon saarella kuolleeksi hakattiin David Miller ja Hannah Witheridge. Molemmat olivat kotoisin Norfolkista. Nyt kuolleena löytyneellä Luke Millerillä on sama sukunimi kuin vuoden 2014 uhrilla ja he kaikki ovat kotoisin samasta osasta Britanniaa.

Hannah Witheridgen ja David Millerin kuolemista syyllisiksi todetut myanmarilaismiehet tuomittin kuolemaan vajaa kuukausi sitten. 

Tuomioistuin katsoi, että Myanmarista Thaimaahan muuttanut kaksikko tappoi 23-vuotiaan naisen ja 24-vuotiaan miehen saarella Thaimaan eteläosassa syksyllä 2014.

Briitilehti Telegraphin mukaan noin 80 Britannian kansalaista kuolee vuosittain Thaimaassa. Suurin osa kuolemantapauksista sattuu turistialueilla.

Paikallispoliisi sanoo pitävänsä yhteyttä Millerin perheeseen Britanniaan ja tiedottavansa heille tutkinnan etenemisestä.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.