Nuori nainen hukkui Alajärvellä, kun vene karkasi tuulessa – poliisi pyytää nyt havaintoja muilta veneilijöiltä

4:55
Tämän vuoden kesäkuussa hukkui 20 ihmistä. Myös heinäkuun luvut ovat olleet synkkiä.

Poliisi jatkaa viime lauantaina Alajärvellä tapahtuneen hukkumistapahtuman tutkintaa. Nyt poliisi pyytää havaintoja mahdollisilta silminnäkijöiltä.

Poliisiin pitää olla yhteydessä, jos on ollut veneilemässä Alajärven kaupungin Alajärvessä viime lauantaina kello 19 jälkeen. Yhteyttä voi ottaa numeroon 0295 447 325. Numeroon vastataan kello 8–16 välisenä aikana.

Poliisi jatkaa kuolemansyyn selvittämistä

Yhteydenottopyyntö liittyy lauantaina sattuneeseen hukkumistapaukseen. Hätäkeskus sai lauantaina ilmoituksen kahdesta veden varaan joutuneesta aikuisesta, jotka olivat olleet veneilemässä Alajärvellä. Nuori nainen ja mies olivat menneet uimaan, minkä jälkeen toinen heistä oli vajonnut veden alle.

Naista ryhdyttiin etsimään, mutta pelastustehtävä muuttui myöhemmin etsintätehtäväksi. Nainen löytyi maanantaina hukkuneena.

Pelastuslaitoksen tietojen mukaan kaksikko oli käynyt ennenkin uimassa veneestä samalla tavalla.

Tällä kertaa yllättävä tuuli oli noussut ja vene karkasi. Nuoret eivät saaneet sitä kiinni ja voimat ehtyivät. 

– Todella surullista. Olemme miettineet ja käyneet läpi, että miten yllättävästi tämäkin tapaus on edennyt. Piti olla mukava vene- ja uintireissu, joka päättyikin näin surullisesti, Kankaanpää kuvaili MTV Uutisille aiemmin tällä viikolla.

Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn selvittämisenä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja