Nuori loukkaantui vakavasti pudottuaan traktorimönkijän kyydistä Raumalla

Kaikki traktorimönkijän onnettomuuden osalliset ovat poliisin mukaan 14–16-vuotiaita. 

Traktorimönkijän ohjaamosta pudonnut nuori loukkaantui vakavasti Raumalla Satakunnassa tiistai-iltana. 

Lounais-Suomen poliisilaitoksen tiedotteen mukaan matkustajana ollut nuori putosi ajoneuvon ohjaamosta kesken ajon valtatiellä 8. Traktorimönkijän kyydissä oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa. 

Kaikki osalliset ovat poliisin mukaan 14–16-vuotiaita. Ajoneuvo on rekisteröity kuljettajan lisäksi kahdelle matkustajalle.

Poliisista vedottiin keskiviikkona esitutkinnan keskeneräisyyteen eikä kommentoitu STT:lle tarkemmin loukkaantuneen nuoren ikää tai sukupuolta. Poliisi oli niin ikään vaitonainen tapahtumien tarkemmasta kulusta. 

Poliisin mukaan alkoholilla tai muilla päihteillä ei kuitenkaan epäillä olleen osuutta asiaan. Onnettomuuteen ei myöskään liity toista ajoneuvoa.

Rikosylikonstaapeli Jyrki Laine sanoi STT:lle, että poliisi epäilee asiassa liikenneturvallisuuden vaarantamista ja vammantuottamusta. Laine korosti tutkinnan keskeneräisyyttä mutta kommentoi yleisellä tasolla, että lähtökohtaisesti kuljettaja on vastuussa siitä, että matkustajat ovat ajoneuvossa "asianmukaisesti paikoillaan".

Lue myös:

    Uusimmat