Mainos

Nuoret juhannusvarkaat kähvelsivät mökeistä – häiritsivät jopa puhelin- ja nettiyhteyksiä

Kaksi nuorta poikaa ja yksi tyttö varastelivat Rantasalmella juhannuksena. Tekojen seurauksena oli häiriöitä jopa viestintäyhteyksiin.

Tapahtumat saivat alkunsa juhannuspäivän iltana Pahakkalantiellä, kun nuoret varastivat eräästä talosta skootterin ja murtautuivat pihalla olleeseen autoon.

Talon asukkaan saavuttua kotiinsa ja huomattuaan skootterivarkauden, hän huomasi pihallaan kolme nuorta ajamassa kahta skootteria. Asukas hyppäsi autoonsa ja sai lyhyen takaa-ajon jälkeen karkulaiset pysähtymään, jolloin nämä pakenivat jalan metsään.

Myöhemmin paikalle saapunut poliisipartio löysi varkaat piileskelemästä maastosta. Tutkinnassa ilmeni, että toinen skootteri oli varastettu Mikkelistä jo kuukausia aikaisemmin.

Vierailleet useissa mökeissä

Lisäksi ilmeni, että tekijät olivat varastelleet ympäristössä useammastakin mökistä tai talosta erilaista tavaraa työkaluista perämoottoriin. Anastettu omaisuus löydettiin myöhemmin metsään piilotettuna.

Tuusmäen alueella oli juhannuspyhinä ongelmia puhelimen ja netin yhteyksissä. Ongelmat johtuivat siitä, että tekijät olivat murtautuneet reissuillaan myös linkkimaston huoltokoppiin.

Epäillyt olivat Pieksämäen poliisiasemalla pidätettyinä pari yötä rikosten vuoksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.