Mainos

Nuoresta kopterikuvaajasta kerralla some-tähti – miljoonia näyttöjä Facebookissa

Hän on oppinut lennättämään ja kuvaamaan netin avulla. Vastikään hänen videonsa sai puoli miljoonaa näyttökertaa tunnin aikana, Digikuva-lehti esittelee.

Tammikuussa 2016 18-vuotias Simen Haughom hankki kauko-ohjattavan kuvauskopterin. Siitä asti ihmiset eri puolilla maailmaa ovat seuranneet tätä nuorukaista, joka esittelee norjalaismaisemia hätkähdyttävän upeasti.

Mediasivusto The Lad Bible esitti yhden hänen maisemavideoistaan Facebook-sivullaan, ja norjalaisnuorukainen oli kertaheitolla viety maailmankartalle.

Video sai puoli miljoonaa näyttökertaa tunnin aikana – ja enemmän reaktioita kuin mikään toinen video koko maailmassa samana päivänä.

Kopterinero keksittiin viime vuonna

Simen Haughom tuli laajempaan tietoisuuteen viime vuonna, kun hän julkaisi kotimaassaan kuvaamansa videon Facebook-kanavallaan Spectacular Norway.

Tätä videota on katsottu yli 200 miljoonaa kertaa, mm. Kiinassa, Thaimaassa, Intiassa ja Pakistanissa. Myös sivusto nimeltä Gizmodo on kertonut hänestä.

"On vaikeaa edes kuvitella, kuinka moni on nähnyt videoni. Se antaa intoa lähteä ulos kuvaamaan uusia juttuja," Haughom kertoi Norske Dagbladet -lehdelle.

Alla olevalla videolla on takanaan yli 200 miljoonaa näyttökertaa.

MTV julkaisee artikkelin yhteistyössä Digikuva-lehden kanssa.

Muita Digikuva-lehden artikkeleita:


---

0:59

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.