Nummelin heitettiin sentteriksi – "Huikea peli Petulta"

Lukon päävalmentaja Risto Dufvan keinot eivät loppuneet, kun Lahden Pelicans vei tiistaina Raumalla ensimmäisen erän 2-0 jääkiekkoliigan ottelussa.

Dufva siirsi kultaista kypärää kantaneen puolustajan Petteri Nummelinin keskushyökkääjäksi. "Petu" Nummelin kiitti tuomalla Lukon peräti kolmasti tasatilanteeseen.

- Huikea peli Petulta. Ei ole väärin sanoa, että hän tuli kolme kertaa rinnalle, eikä suinkaan Lukko, ihmetteli Pelicansin Hannu Aravirta tapahtunutta.

Voittoon asti Nummelinin maalit eivät kuitenkaan Lukkoa kantaneet, vaan sarjajohtaja Pelicans vei maalein 7-4 täydet kolme sarjapistettä mukanaan Lahteen.

- Ei ollut maalivahtien ilta tänään, myönsi Aravirta.

Lukon maalissa aloittanut Ryan Zapolski teki kaksi pahaa virhettä ja Pelicans johti reilun kuuden minuutin jälkeen jo 2-0.

Pelicansin tehomiehet Raumalla olivat komeat 2+3 tehot kerännyt keskushyökkääjä Pekka Saarenheimo ja kaksi maalia viimeistellyt Radek Smolenak.

- Tämän paremmin ei pysty enää pelaamaan, Saarenheimo tiivisti.