Normaali lapsuus toiveissa – Catherine teki paljastuksen lastensa tulevaisuudesta

Prinssi Williamilla ja herttuatar Catherinella on kaksi lasta.

Cambridgen herttuatar Catherinella ja prinssi Williamilla on kaksi lasta, prinssi George, 2, ja prinsessa Charlotte, 6 kuukautta.

Catherine paljasti tulevaisuuden suunnitelmansa vieraillessaan miehensä, prinssi Williamin kanssa perjantaina Pohjois-Walesissa.

Hello-lehden mukaan Catherine kertoi paikan päällä yleisössä oleville partiolaisille, että aikoo ilmoittaa lapsensa tulevaisuudessa partiotoimintaan mukaan. Hän toivoo, että partion kautta lapset pääsevät tutustumaan samanikäisiin muihin lapsiin luontevalla tavalla.

Lehtitietojen mukaan Catherine kuvaili, kuinka oli nauttinut partiotoiminnan tukemisesta asuessaan Williamin kanssa Angleseyssa. Catherine on tehnyt vapaaehtoistyötä partion eteen jo vuodesta 2013 asti.

Catherine on seurannut jo tovin edesmenneen prinsessa Dianan jalanjälkiä. Diana tunnetusti yritti kaikin keinoin tehdä lapsiensa elämästä mahdollisimman normaalia.

Catherine ja William asuvat Norfolkshiressa Amner Hallissa kaukana mediahässäkästä, ja tekevät usein tavallisia asioita, kuten kuka tahansa perhe. Viimeksi Catherine vieraili matalalla profiililla Lontoon luonnontieteellisessä museossa poikansa Georgen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat