Norjan valmentaja ehdotti Aleksandr Bolshunovin kuvaa yllätyspaikkaan – venäläistähti pamautti nyt vastavihjauksen

Norjan hiihtomaajoukkueen valmentaja Eirik Myhr Nossum esitti maansa hiihtäjille hiukan yllättävän ehdotuksen, että nämä asettaisivat Venäjän Aleksandr Bolshunovin kuvan vessan seinäänsä eräänlaiseksi motivointikeinoksi. Bolshunov on nyt esittänyt puolestaan omanlaistaan vastavihjailua.

Norjalaistähti Johannes Hösftlot Kläbo sanoi NRK:lle, ettei häntä huvittaisi nähdä Bolshunovin kuvaa kotonaan joka päivä. Kläbo alleviivasi myös kilpailevansa ennen kaikkea itseään vastaan. 

Simen Hegstad Krüger sen sijaan heitti, että ehkä Bolshunovin kuva pitäisi ripustaakin seinälle , kun ottaa huomioon, miten hyvä hän oli maailmancupin päätösviikonloppuna 1 800 metrin korkeudessa Sveitsin Engadinissa. Ensi vuoden Pekingin olympialaiset kilvoitellaan myös korkealla.

Venäläinen uutistoimisto Tass on nyt lähestynyt puolestaan Bolshunovia vastaehdotuksella: mitä jos hän ripustaisi kotiinsa kuvan Kläbosta, kovasta kilpakumppanistaan, jota Tass tituleeraa Bolshunovin päävastustajaksi.

Bolhunov lähti hieman arvoitukselliselle linjalle.

– Katsotaan, ehkä teen sen.

– Kläbo? Ehkä, Bolshunov sanaili.

Bolshunov voitti miesten maailmancupin päättyneellä kaudella. Oberstdorfin MM-kisoista hän saavutti yhden kullan, kaksi hopeaa ja yhden pronssin.

Lue myös: