Norjan hiihtotähti esitti toiveen Therese Johaugille – "Sitten laitamme sukkahousut hänen päähänsä ja heitämme pakettiautoon"

Norjan hiihtotähti Helene Marie Fossesholm harmittelee elämää ilman uransa lopettanutta Therese Johaugia. Hän esitti Dagbladetin haastattelussa toiveen Johaugille ja uhkailee kidnappaavansa tämän, mikäli toive ei toteudu.

Norjalainen maastohiihto elää muutoksen tuulia, sillä tähän kauteen uransa lopettivat Johaug ja Maiken Caspersen Falla. Kaksinkertainen olympiavoittaja Ingvild Flugstad Östberg jäi ilman maajoukkuepaikkaa. Maailmanmestariksi jo kertaalleen kruunattu 20-vuotias Fossesholm on yksi tulevaisuuden nimistä. 

Fossesholm on Johaugin läheinen ystävä suuresta ikäerosta huolimatta. Johaug on puhunut, kuinka Fossesholm on tuonut energiaa hänelle harjoittelussa sekä sen ulkopuolella.

– Theresellä ja minulla on hyvä suhde. Emme voi tehdä sille mitään, että hän on poissa. Se on surullista, kuten myös kahden muunkin menettäminen. Toivon, että Therese voi tulla joihinkin kokoontumisiin ollessamme lähellä, mutta en usko, että rukoileminen haittaa, Fossesholm sanoi.

– Pieni rukous? toimittaja kysyi Fossesholmilta.

– Kyllä, muuten kidnappaan hänet. Yksinkertaisesti sanottuna. Minä teen niin. Järjestän sen salaa Nils Jakobin (Hoff, Johaugin avopuoliso) kanssa, sitten laitamme sukkahousut hänen päähänsä ja heitämme pakettiautoon. Silloin hän saa olla mukana Mosetertoppenilla tai missä olemmekaan, Fossesholm totesi nauraen.

Johaug voitti urallaan neljä olympiakultaa ja 14 maailmanmestaruutta. Fossesholm voitti uransa ensimmäisen maailmanmestaruuden Oberstdorfin MM-viestissä viime vuonna.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja