Norjalle valtava takaisku! Erling Haaland sivuun maajoukkueesta

Maalikooste: Manchester City - Leipzig 13:59
Erling Haaland mätti viisi maalia RB Leipzigin verkkoon Mestarien liigan -puolivälieräottelussa.

Norjan jalkapalloliitto on tiedottanut, että Erling Haaland joutuu jättämään joukkueen ensimmäiset EM-karsintaottelut väliin.

Haaland nimettiin Norjan EM-karsintaryhmään, mutta joutui matkustamaan jo tiistaina takaisin kotiin nivusvaivojen vuoksi. Haaland loukkasi nivustaan viikonloppuna Burnleyta vastaan pelatussa FA Cupin ottelussa.

– Toivoimme, että se olisi mennyt ohi, mutta eilisten tutkimusten jälkeen selvisi, ettei hän pysty osallistumaan Espanja- ja Georgia -otteluihin, Norjan maajoukkueen lääkäri Ola Sandtoteaa tiedotteessa.

Takaisku on Norjalle kova, sillä joukkue kohtaa heti avausottelussaan lohkon ennakkosuosikkeihin lukeutuvan Espanjan. Myös Haaland on pettynyt tilanteeseen.

– Erling otti sen raskaasti, kun hän tajusi, ettei voi taistella joukkueen puolesta. Onneksi tässä ryhmässä on vielä runsaasti itseluottamusta ja lahjakkuutta poimimaan pisteitä seuraavista otteluista, päävalmentaja Ståle Solbakken toteaa.

Haaland on mättänyt tällä kaudella hurjalla tahdilla maaleja Manchester Cityn paidassa. Valioliigassa Haaland on mättänyt 26 ottelussa 28 maalia. Mestarien liigassa verkko on heilunut kymmenen kertaa kuuden ottelun aikana.

Lue myös:

    Uusimmat