Norjalaisen miljardöörin vaimo siepattiin lähes vuosi sitten – miljoonien lunnaat maksettu, mitään todisteita elossa olemisesta ei ole

Norjalaisen miljardöörin Tom Hagenin vaimon väitetyt sieppaajat sanovat omaisille, että nainen on edelleen elossa. Perheen asianajajan mukaan siitä ei kuitenkaan ole saatu todisteita.

Hagenin perheen asianajaja Svein Holden kertoi Expressen-lehden mukaan tänään tiedotustilaisuudessa, että perhe on ollut säännöllisessä yhteydessä Anne-Elisabeth Hagenin sieppaajiin heinäkuun alusta lähtien. Väitetyt sieppaajat sanovat Hagenin olevan yhä elossa.

– Mutta meillä ei ole mitään todisteta, Holden sanoi.

Aftonbladetin mukaan Holden kuitenkin kertoo, että keskusteluissa sieppaajien kanssa on kuitenkin saatu tietoja, jotka vain he voivat tietää.

Expressenin mukaan sieppaajat ovat aiemmin luvanneet myös poliisille todisteita Hagenin elossa olosta, mutta niitä ei ole toimitettu.

Uusi vihjeitä tapahtumista

Holdenin mukaan Hagenin katoamisesta on tullut uusia vihjeitä viime aikoina, mutta hän ei Expressenin mukaan avaa niiden sisältöä tarkemmin.

Anne-Elisabeth Hagen katosi kodistaan lokakuun lopussa viime vuonna. Hagenin uskottiin pitkään joutuneen siepatuksi, mutta kesäkuun lopulla poliisi kertoi hylänneensä tutkintalinjan, jossa Hagenin uskotaan tulleen kidnapatuksi taloudellisten motiivien takia.

Poliisit kertoivat keskittyvänsä tutkimaan tapausta henkirikoksena. He uskovat Hagenin kuolleen.

Noin kaksi viikkoa myöhemmin, heinäkuun alussa, perhe sai uuden lunnasvaatimuksen. Viestissä käskettiin maksamaan miljoona euroa, jos perhe haluaa todisteita Hagenin elossa olemisesta.

Tätä ennen perhe kuuli mahdollisista kidnappaajista edellisen kerran tammikuun lopussa, eli yli viisi kuukautta sitten.

Norjalaislehti VG:n tietojen mukaan perhe maksoi hieman yli kymmenen miljoonaa Norjan kruunua pian vastapuolen ilmoituksen jälkeen. Lehden mukaan maksu on suoritettu tilille, jota poliisi ei ole pystynyt jäljittämään.

Lue myös:

    Uusimmat