Mainos

Nordean yt-neuvottelut Suomessa päättyivät – vähennysten määrä yhä epäselvä

Nordea kertoo nettisivullaan, että viime kuussa Suomessa käynnistetyt yt-neuvottelut on saatu päätökseen. Yt-neuvottelujen päätteeksi Nordeassa katoaa työ yli 200 työntekijältä.

Ennen neuvottelujen aloittamista arvioitiin, että työmäärä vähenee yhteensä noin 420 henkilötyövuoden verran. Nordean mukaan siis lähes puolelle henkilöistä on löytynyt ratkaisu neuvottelujen aikana.

Nordean nettissivuilla kerrotaan, että keskusteluita jatketaan nyt tiiviisti niiden henkilöiden kanssa, joille ei vielä ole löytynyt ratkaisua. Heille pyritään ensisijaisesti löytämään uusi työtehtävä Nordean sisältä. Esimerkiksi asiakaspalvelussa aukeaa kevään aikana kymmeniä uusia työpaikkoja.

Osa neuvotteluiden kohteena olleista henkilöistä on päättänyt jäädä eläkkeelle, ehtinyt löytää uutta työtä pankin sisältä tai ulkopuolelta, lähtenyt opiskelemaan tai ottanut tukipaketin.

Työntekijöiden apuna on myös uusi tukiyksikkö, jonka tarkoituksena on auttaa henkilöiden uudelleentyöllistymisessä. Vähennysten todellinen määrä on siis vielä hieman epäselvä. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.