Mainos

Nokian toimitusjohtajalta harvinainen avautuminen: Minua kiusattiin lyhyyden ja salkun vuoksi

Rajeev Suria kiusattiin kouluaikoina lyhyytensä vuoksi ja siksi, että hän käytti koulussa laukun sijaan salkkua. Suri puhui kokemuksistaan viime viikonloppuna, kertoo The Economic Times.

Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri paljasti olevansa koulukiusattu, kun hän puhui intialaisessa Manipalin yliopistossa insinööriopiskelijoille viikonloppuna. 

– Kouluaikoina minua kiusattiin, koska olin lyhyt ja koska kannoin koulukirjoja laukun sijaan salkussa. Olin nörtti ja minulla oli pitkät hiukset, Suri kertoi viikonloppuna The Economic Timesin mukaan.

Kaikki muuttui Surin mukaan sen jälkeen, kun hän alkoi opiskella Manipalissa. Hän kertoo viettäneensä aikaa seitsemän kaveruksen porukassa ja yliopiston olleen hänen elämänsä parasta aikaa.

Huonot kokemukset varjostivat kuitenkin aloittamista yliopistossa.

– Kun aloitin yliopistossa, isäni oli tarkoitus jäädä kaupunkiin kolmeksi päiväksi. Hän jäikin kahdeksi viikoksi nähtyään, kuinka hermostunut olin.

Suri valmistui Manipalista 27 vuotta sitten ja päätyi lopulta töihin Nokialle. Hän kertoi viikonloppuna Nokian Intian johtajan ennustaneen, että joku päivä Suri johtaa koko yritystä.

– Halusin kyllä aina menestyä, mutten ikinä uskonut, että minusta voisi tulla toimitusjohtaja.

Suomessa aiheesta kertoi ensimmäisenä Kauppalehti

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.