Nokian kuolonkolarista uutta tietoa: Turmasta selvinnyt nuori kiisti ajaneensa autoa, poliisi eri mieltä

Nokian traagisesta kolarista selvinnyt kiistää ajaneensa autoa, poliisi eri mieltä – kolme alle 20-vuotiasta menehtyi törmäyksessä 1:01
Nokian traagisesta kolarista selvinnyt kiistää ajaneensa autoa, poliisi eri mieltä – kolme alle 20-vuotiasta menehtyi törmäyksessä.

Kolme nuorta ihmistä kuoli lauantain ja sunnuntain välisenä yönä henkilöauton ulosajossa Nokialla, kun Porin suunnasta tullut henkilöauto oli suistunut tieltä ja osunut puuhun. Neljäs henkilö joutui sairaalahoitoon.

Auton nopeus on ollut ilmeisen suuri ja se varmistunee myöhemmin teknisen tutkinnan tuloksena.

Poliisi kertoo, että turmasta selvinnyt henkilö kiisti ajaneensa autoa, mutta siitä huolimatta rikostutkinnan alusta lähtien hänen on epäilty kuljettaneen ajoneuvoa myös turmahetkellä. Kaikki autossa olleet nuoret olivat alle 20-vuotiaita.

Poliisi on saanut useilta ihmisiltä somealustalle ladattuja videoita ja kuvia, joissa näkyy tilanteita muun muassa auton sisältä ajon aikana.

Poliisi on suorittanut runsaasti erilaista tutkintaa, joista useimpiin teknisiin tutkimuksiin saadaan tulokset myöhemmin. Rikosnimikkeinä ovat törkeä rattijuopumus, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kolme törkeää kuolemantuottamusta.

Poliisi jatkaa rikoksen selvittämistä ja rikosnimikkeet voivat muuttua tutkinnan aikana. Osa teknisen tutkimuksen valmistumisesta kestää mahdollisesti useita viikkoja eikä poliisilla ole asiassa enempää tiedotettavaa esitutkinnan aikana

Lue myös:

    Uusimmat