Mainos

Nokia 1 tulee Android Gon kanssa – halvin uuden ajan Nokia-älypuhelin

Mobile World Congress -messuilta alkaa uudella Android Oreon Go-versiolla varustettujen halpojen älypuhelinten esiinmarssi. Ensimmäisiin Android Go -puhelimiin lukeutuu myös uusi Nokia 1.

Androidin Go-versiossa toiminnot ja sovellukset on optimoitu toimimaan halvimmissa älypuhelimissa mahdollisilla komponenteilla eli vähemmän suorituskyvyn järjestelmäpiirillä sekä pienemmällä 1 tai alle gigatavun RAM-muistilla. Nokia-puhelimia kehittävä ja myyvä HMD Global on ollut Googlen kumppanina johtamassa Android Gon kehitystyötä.

Nokia 1 tulee tuomaan takaisin myös vaihdettavat värikuoret, jotka ominaisuutena ovat alkaneet käydä nykyälypuhelimissa harvinaisiksi. Uusiokäyttöön pääsee Nokian takavuosilta vaihtokuorista tuttu Xpress-on-brändi. Nokia 1:ää myydään punaisena ja sinisenä värivaihtoehtona, mutta lisäksi tarjolle tulee erilaisia värikuoria.

Nokia 1:ssä on 2 150 milliampeeritunnin akku.

Nokia 1 on tulossa markkinoille aivan huhtikuun alussa keskimääräiseen maailmanlaajuiseen 89 dollarin myyntihintaan. Lisäkuoria tulee saataville 7,99 dollarin hintaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.