Nokia 1 tulee Android Gon kanssa – halvin uuden ajan Nokia-älypuhelin

Mobile World Congress -messuilta alkaa uudella Android Oreon Go-versiolla varustettujen halpojen älypuhelinten esiinmarssi. Ensimmäisiin Android Go -puhelimiin lukeutuu myös uusi Nokia 1.

Androidin Go-versiossa toiminnot ja sovellukset on optimoitu toimimaan halvimmissa älypuhelimissa mahdollisilla komponenteilla eli vähemmän suorituskyvyn järjestelmäpiirillä sekä pienemmällä 1 tai alle gigatavun RAM-muistilla. Nokia-puhelimia kehittävä ja myyvä HMD Global on ollut Googlen kumppanina johtamassa Android Gon kehitystyötä.

Nokia 1 tulee tuomaan takaisin myös vaihdettavat värikuoret, jotka ominaisuutena ovat alkaneet käydä nykyälypuhelimissa harvinaisiksi. Uusiokäyttöön pääsee Nokian takavuosilta vaihtokuorista tuttu Xpress-on-brändi. Nokia 1:ää myydään punaisena ja sinisenä värivaihtoehtona, mutta lisäksi tarjolle tulee erilaisia värikuoria.

Nokia 1:ssä on 2 150 milliampeeritunnin akku.

Nokia 1 on tulossa markkinoille aivan huhtikuun alussa keskimääräiseen maailmanlaajuiseen 89 dollarin myyntihintaan. Lisäkuoria tulee saataville 7,99 dollarin hintaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja