Mainos

Nintendon uutuus villitsee Ruotsissa – miten monikäyttöinen konsoli käytännössä toimii?

Nintendo avaa pohjoismaisen pääkonttorinsa ovet innokkaille uutuuspelin testaajille helmikuun alussa, kuukausi ennen kuin Nintendo Switch -pelikonsoli virallisesti julkaistaan.

Pelimaailma on odottanut lokakuusta saakka lisätietoa Nintendon uudesta, mukana kulkevasta pelikonsolista. Maaliskuussa myyntiin tulevan Switch-pelikonsolin voi yhdistää televisioon tai pelejä pelata konsolin omalta näytöltä. Pelikonsolia voi kuljettaa mukana, joten TV-ruudulla aloitettua peliä voi jatkaa konsolin kautta ulos lähtiessä.

Nintendo tarjoaa innokkaimmille mahdollisuuden testata pelikonsolia jo etukäteen ja Suomea lähimpänä järjestettävät avoimet ovet pidetään Kungsbackassa helmikuun alussa. 

Nintendo Switch sisältää kaksi Joy-Con-peliohjainta, joita voi käyttää erillään tai osana Joy-Con gripiä, joka muistuttaa enemmän perinteistä peliohjainta. Ohjaimissa olevan HD rumble -ominaisuuden ansiosta pelikokemukseen liittyy äänen ja kuvan lisäksi myös tärinämäinen tuntemus.

Switchiin voi linkittää yhteensä kahdeksan eri konsolia moninpelejä varten. Nintendon on tarkoitus julkaista myöhemmin syksyllä 2017 maksullinen online-palvelu laitteen käyttäjille, mutta siihen asti pelaajat saavat käyttää chat-palvelua ja verkkopelejä ilman lisämaksua.

Nintendo Switchin pelien toimivuus ympäri maailmaa on herättänyt kiitosta, mutta epäilykset mukana kuljetettavan konsolin akun kestävyydestä ja julkaistavien pelien pienestä määrästä ovat herättäneet epäilyksiä. Switch ei myöskään tue muita multimedia-sovelluksia kuten Netflixiä, vaikka sen iso näyttö olisi käytännöllinen TV-sarjojen ja elokuvien katsomiseen.

***Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.