Pieni virhe hinnoittelussa – "Saatettiin vahingossa myydä maailman halvimmat Nintendo Switchit"

Joulu tuli tänä vuonna aikaisin ainakin niille, jotka ehtivät ostaa superhalvan Nintendo Switch -pelikonsolin Verkkokauppa.comista.

Moni asiakas saattoi hieraista perjantaina silmiään nähtyään Verkkokauppa.comin kampanjantuotteena olleen harmaan Nintendo Switchin hinnan. 300 kappaleen kampanjaerän hinnaksi oli kaavailtu 319,90 euroa, mutta virheen vuoksi hintalapussa lukikin 31,90 euroa.  

Verkkokauppa.comin viestintäpäällikkö Lauri Kutila kertoo, että kaikki laitteet oli tilattu siinä vaiheessa, kun virhe havaittiin.

– Tässä tapauksessa päätettiin sitten hyvän joulumielen mukaisesti, että jätetään tilaukset hinnoitteluvirheestä huolimatta voimaan. Saatettiin siis vahingossa myydä maailman halvimmat Switchit, Kutila kertoo MTV Uutisille.

Kutila sanoo, että ihan kolmea sataa laitetta ei tuohon hintaan myyty, koska muutamalla asiakkaalla oli useita konsoleita varattuna yhteen tilaukseen.

– Varmistimme, ettei kukaan saanut yhtä kappaletta enempää konsoleita tilaukseensa. Uskomme että halvoista Nintendoista tuli hyvä joulumieli moneen kotiin!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja