Nina Mikkonen moittii julkkisten hiustyylejä

Valtakunnan tunnetuin kotiäiti, kampaajamestari ja kolumnisti Nina Mikkonen ei ole enää vuosiin tehnyt kampaajan töitä. Hänen panostaan ehkä kuitenkin tarvittaisiin ainakin julkisuuden henkilöiden hiuksista huolehtimiseen.

− Liian monella julkisuuden henkilöllä olisi varaa parantaa hiustyyliään. Monen virka, julkinen asema ja näkyvyys edellyttäisivät parempaa hiustyyliä, Nina Mikkonen toteaa.

Mikkosen mukaan esimerkiksi Anja Snellmanin, Pia-Noora Kaupin ja Päivi Tiilikan olisi syytä katsoa peiliin. Myös Jone Nikulan ja Mattiesko Hytösen kuontalot saavat Mikkoselta haukut.

Sen sijaan Vappu Pimiän ja Marjo Reinin hiustyylejä Mikkonen kehuu. Hänen mielestään myös Sanna Kiiskellä on monesti onnistunut tyyli, vaikka se usein vaihteleekin.

Kaikki lähtee siisteydestä

Mikkosen mielestä suomalaiset huolehtivat ulkonäöstään valitettavan harvoin. Hän kokee, että huoliteltu ulkonäkö kertoo sekä itsensä arvostamisesta että halusta ottaa toiset huomioon. Laiskoja hiustenlaittajia Mikkonen neuvoo kasvattamaan pitkät hiukset, tai pitämään ne hyvin lyhyinä.

− Likaiset hiukset kertovat jostakin asenteesta ihmisen sisällä, Mikkonen päättää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja