Niko Ranta-ahon Espanjan lukaalista löytyi rahanlaskukone ja timantteja – asunnosta takavarikoitiin ”Nacci” Tranbergin muistelmat herkällä omistuskirjoituksella: "Jaksat kuunnella kiukuttelevaa rikollista"

Poliisi teki kotietsinnän Niko Ranta-ahon kotiin – löytynyt viesti tunnetulta rikolliselta todistaa lämpimistä väleistä 0:42
Katso videolta Ranta-ahon asunnosta tehdyt löydöt ja millaisia terveisiä Tranberg lähettää miehelle, jota nyt epäillään hänen rikostoverikseen. Kuvasta on sumennettu eräitä rasistisia ilmaisuja.

Poliisi teki törkeistä huumausainerikoksista epäillyn Niko Ranta-ahon asuntoon arvo-omaisuutta ja merkkejä suurista rahasummista. Myös Ranta-ahon läheiset suhteet toiseen pääepäiltyyn, ammattirikollisena tunnettuun Janne ”Nacci” Tranbergiin.

Ranta-ahon Espanjan asunnosta löydettiin muun muassa timantteja ja setelinlaskukone.

"Jaksat kuunnella kiukuttelevaa rikollista"

Oikeudenkäyntiaineistosta oli käynyt ilmi, että Ranta-ahon välejä Tranbergiin saattoi kuvailla läheisiksi. Hänen tiedetään hankkineen tälle asunnon ja viettäneen runsaasti aikaa Ranta-ahon kanssaan.

Niko Ranta-ahon Espanjan asuntoon suoritetun etsinnän yhteydessä löydetyt esineet. Läheisten suhteiden puolesta puhuu myös asunnosta löydetty Tranbergin muistelmateos, jonka omistuskirjoitus oli jopa ylitsevuotava.

– Oot hyvä ihminen, älä muutu ikinä, Tranbergin ”The Real Most Wanted” -allekirjoituksella täydennetyssä teksitssä lukee.

– Oot luotettava tärkee ja ennen kaikkea jaksat kuunnella kiukuttelevaa rikollista. Satuja on maailma täys, tää kirja on satu parhaasta päästä. Mukavia lukuhetkiä, hän toivottaa. 

Lue myös:

    Uusimmat