Niki Juuselalta kovia väitteitä F1-tähdistä Imolan huippukisan jälkeen – asiantuntijoilla täysi työ pitää huippukuskien puolia

C Moren F1-selostaja Niki Juusela oli varsin ärhäkkäässä kommenttivireessä Imolan tapahtumarikkaan F1-kisan jälkeen viime sunnuntaina. 

Juusela kävi viikonlopun tapahtumia läpi tuttuun tapaan asiantuntijoiden kanssa Nikin nopeat -osiossa. Hän kohdisti ammuksensa varsinkin Ferrarin Carlos Sainziin ja McLarenin Daniel Ricciardoon, jotka ovat jääneet alkukaudella tallitoveriensa Charles Leclercin ja Lando Norrisin varjoon. 

– Charles Leclerc on Ferrarin tulevaisuuden kuljettaja ja maailmanmestari. Carlos Sainz ei koskaan tule voittamaan maailmamestaruutta, F1-selostaja latasi. 

– Daniel Ricciardosta ei tule koskaan maailmanmestaria, Juusela jatkoi. 

Miten asiantuntijat Toni Vilander ja Ossi Oikarinen reagoivat Juuselan koviin väitteisiin? Entä miten on mahdollista, että Valtteri Bottas oli pahoissa ongelmissa Mercedes-autolla, jolla Lewis Hamilton teki ajovirheensä jälkeen huiman nousun kakkospaikalle? Näistä aiheista keskustelua pääkuvan videolla. 

Lue myös:

    Uusimmat