Niinistön silmä hätkähdytti Haakonin vierailulla – taustalla operaatio

Presidentti Sauli Niinistön silmän vointi kiinnitti huomion Norjan kruununprinssin Suomen-vierailulla.

Kruununprinssi Haakon vierailee parhaillaan Suomessa. Presidentti Sauli Niinistö ja puoliso Jenni Haukio ottivat arvovaltaisen vieraan vastaan Mäntyniemessä tiistaina. Vierailun alussa huomio kiinnittyi presidentti Niinistön vasempaan silmään, jossa oli havaittavissa voimakas verenpurkauma.

– Niinistön silmään on tehty pieni operaatio, joka ei ole vaikuttanut tasavallan presidentin työhön tai ohjelmaan, presidentin viestintäpäällikkö Katri Makkonen kertoo MTV3.fille.

Jenni Haukio vastaanotti Haakonin kauniin punaisessa, tyköistuvassa mekossa. Vierailullaan Haakon tutustuu muun muassa peruskouluun, Aalto-yliopistoon, Ateneumin taidemuseoon ja Marimekkoon. Tiistaina ohjelmassa on luvassa myös päivällinen Säätytalossa presidenttiparin seurassa.

Myös Norjan kruununprinsessa Mette-Maritin oli tarkoitus vierailla yhdessä puolisonsa kanssa Suomessa. Mette-Marit joutui kuitenkin perumaan vierailunsa lokakuun alussa.

– Mette-Marit on ainakin kaksi viikkoa sairauslomalla kaularangan välilevyn ongelmien takia, Norjan hovin tiedottaja Marianne Hagen kertoi tuolloin norjalaiselle Verldens Gang -lehdelle.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat