Niina Lahtisen vitsi Joonas Nordman show'ssa suututti alan kollegat – pyytää nyt anteeksi

14:25
Joonas Nordman Show'ssa vieraana näyttelijä Niina Lahtinen.

Käsikirjoittaja, ohjaaja ja näyttelijä Niina Lahtinen nähtiin launtaina Joonas Nordmanin vieraana. Lahtinen vitsaili ohjelmassa omasta tutkinnostaan ja sai kollegansa pahoittamaan mielensä. 

Räväkästä huumoristaan tunnettu Niina Lahtinen nähtiin lauantaina  Joonas Nordmanin vieraana. Lahtinen vitsaili ohjelmassa, että hänen tutkintonsa teatteri-ilmaisun ohjaajana ei oikeastaan pätevöitä mihinkään tehtävään.

– Teatteri-ilmaisun koulutus perustettiin käsittääkseni vaan siivoamaan nuorisotyöttömyystilastoja. Se ei pätevöitä mihinkään, ei ohjaamiseen, opettamiseen eikä näyttelemiseen, mutta näitä kaikkia olen silti tehnyt, Lahtinen totesi. 

Teatteri-ilmaisun ohjaajat pahoittivat mielensä Lahtisen kommenteista ja eräs alan ammattilainen kirjoitti asiasta mielipidekirjoituksen. Lahtinen jakoi tämän kirjoituksen Instagram-feedinsä. Samalla hän pyytää anteeksi, että pahoitti ammattikunnan edustajat kommenteillaan. 

– Viime viikolla pahoitin useammankin teatteri-ilmaisun ohjaajan mielen vitsailemalla koulutuksestamme televisiossa. Olen vilpittömästi pahoillani, että ihmiset, jotka taistelevat saadakseen kunnioitusta alan spesifien ammattilaisten keskellä, eivät saa tukea omiltaan. Anteeksi siitä, Lahtinen kirjoittaa.

– Kaikille teille koulutustasoaan tai kouluttamattomuuttaan tuskaileville haluan sanoa, että tehkää rohkeasti vaan. Tehkää ja kehittäkää omaa juttuanne ja se polku siitä hahmottuu viimeistään taaksepäin katsoessa, Lahtinen lopettaa pitkän kirjoituksensa.

Joonas Nordman Show lauantaisin kello 21.00 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja