Niina Kuhdan ja Jussi-rakkaan hääkuvat julki – tältä näytti hääpukuyrittäjän upea morsiuspuku

Niina Kuhdalta pysäyttävä avunhuuto:"En tiedä, olenko täällä enää kymmenen vuoden päästä, jos jatkan näin" 1:23
Niina Kuhta nähtiin tammikuussa Olet mitä syöt -ohjelmassa. Videolla hän murtuu kyyneliin kertoessaan pelostaan, joka liittyy hänen terveydentilaansa.

Niina Kuhta ja hänen puolisonsa Jussi avioituivat joulukuussa, ja viettivät hääjuhlaansa 20. toukokuuta. 

Yrittäjä Niina Kuhta ja hänen puolisonsa Jussi  menivät viime joulukuussa naimisiin. Virallinen vihkitoimitus suoritettiin Oulussa jouluaaton aattona, mutta varsinaista hääjuhlaa vietettiin 20. toukokuuta.

Kuhdan ja hänen puolisonsa Jussin häistä julkaistiin kuvia. Hääpukuyrittäjänä toimiva Kuhta oli valinnut ylleen avonaisen pitsisen hääpuvun, jossa oli tyllihelma ja laahus. Hiuksia koristi hempeän roosan sävyinen kukkalaite. Samaa värimaailmaa löytyi hänen hääkimpustaan. 

Kuhta kertoi MTV Uutisille 16. toukokuuta häävalmisteiluista. Häihin oli kutsuttu 120 vierasta, ja Kuhta toivoi juhlilta paljon tanssimista ja laulamista hyvän bändin sekä DJ:n säestyksellä.

– Olemme panostaneet viihdepuoleen, ruokaan ja vieraisiin. Hyvät bileet vieraille, hän summasi.

Suurin osa hääjuhlien valmisteluista oli hoidettu jo reippaasti etukäteen. Kuhta nimittäin osallistui tänä keväänä Selviytyjät Suomi -ohjelmaan, jonka kuvauksista hän palasi vasta hetki sitten.

– Hauskintahan tässä oli se, että ilmoitin pari kuukautta sitten puolisolleni, että mitä jos lähtisin viidakkoon 17 tuntemattoman kanssa ja tulisin viikkoa ennen häitä takaisin? Ja sehän kävi hänelle, hän naurahti.

Kuhta myös lisäsi suhtautuvansa tuleviin hääjuhliin rennolla otteella. Hän esimerkiksi kokeili hääpukuaan vasta tällä viikolla.

– Ostin sen liian pienenä ajatellen, että viidakossa karisee kiloja. Ei minulla ole stressiä, hän totesi.

Hääjuhlien jälkeen rakastavaiset suuntaavat miltei kuukauden mittaiselle häämatkalle Hawaijille.

– Olemme ensimmäisen viikon Mauilla, toisen viikon risteilemme eri saarilla ja kolmannen viikon olemme Honolulussa, hän paljasti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat