Nick Lachey ja Vanessa Minnillo: Yllätyshäät

Laulaja Nick Lachey ja entinen MTV-juontaja Vanessa Minnillo ovat menneet salaa naimisiin. Hääkellojen sointi oli yllätys niille, jotka kuvittelivat, että Vanessa on Nickille vain Jessica Simpsonin korvike.

Laulaja Jessica Simpsonin entinen aviomies, itsekin laulajana itsensä elättävä Nick Lachey on mennyt naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Vanessa Minnillon kanssa. Kun Vanessa ja Nick alkoivat seurustella, kuviteltiin että Nick oli kaunottaren kanssa vain unohtaakseen Jessican.

Kyseessä on kuitenkin tosirakkaus. Pariskunta kihlautui marraskuussa oltuaan neljä vuotta yhdessä. Vauvauutisia voi tulla pian, sillä Vanessa on kertonut, ettei malta odottaa saavansa lapsia rakkaansa kanssa. Kaunotar on paljastanut haaveilevansa jopa neljästä pienokaisesta. Tähti kuitenkin sanoo, että ajatus voi vaihtua vielä matkan varrella.

¬ Kysy minulta uudestaan ensimmäisen lapsen jälkeen, Vanessa naurahtaa.

Vielä jokin aikaa sitten Vanessa kertoi suunnittelevansa talvihäitä. Parin omien sanojen mukaan he ovat niin kovia tekemään töitä, että vasta talvihäät voisivat tulla kysymykseen. Toisin kuitenkin kävi. Nick ja Vanessa purjehtivat avioliiton satamaan trooppisella saarella. Seremoniaa oli todistamassa 35 läheistä.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: femalefirst.co.uk, thehollywoodgossip.com, celebitchy.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja